×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/03/13/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/03/13/02

Nakon završene edukacije za provedbu Programa „Rastimo zajedno" , DV Vukovar 2, započinje realiziranje radionica za roditelje. Na trodnevnom seminaru koji je organiziran je u Slavonskom Brodu, u okviru stručnog usavršavanja za odgojitelje i stručne suradnike/ce, a u organizaciji voditeljica stručnih skupova viših savjetnica za predškolski odgoj Svjetlane Takač, prof. i Tijane Vidović, prof., stručni djelatnici su educirani za provedbu programa „Rastimo zajedno". Predavačice, autorice programa dr.sc. Ninoslava Pećnik i Branka Starc, prof., kao i voditeljica Dijana Matoš, prof., uspješno su educirale učesnice seminara za provođenje spomenutog programa koji se sprovodi pod pokroviteljstvom UNICEF-a i AZOO RH.

Program se realizira u okviru Programa „Prve tri su najvažnije" i u prvom redu je namijenjen roditeljima djece rane dobi ( od navršene prve do četvrte godine života). U DV Vukovar 2, program će biti realiziran kroz 11 radionica s roditeljima u DV „Radost" i DV „Borovo", kao pomoć i podrška roditeljima za kvalitetno roditeljstvo.

{gallery}2012/03/13/02{/gallery}