×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/04/05/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/04/05/01

U cilju obogaćivanja sadržaja rada s djecom, DV Vukovar 2 redovito provodi i programe razvijanja sigurnosti na vodi. Plivački program bit će realiziran od 10.-23. travnja, na Vinkovačkom dvoranskom plivalištu „Lenije". Programom će biti obuhvaćena djeca dobi 5-7 godina iz DV „Radost" i DV „Borovo". Voditelji programa su diplomirani kineziolozi i plivački treneri, koji će uz pomoć brojnih pomagala (loptice, obruči, predmeti za izranjanje, valjci za plivanje, maske za ronjenje), program suzbijanja straha od vode organizirati na djeci zanimljiv način.

Veliki odaziv roditelja za uključivanjem djeteta u „Vodeni vrtić", još jednom pokazuje da DV Vukovar 2, u kreiranju programskih sadržaja rada s djecom, prati interese i potrebe djece i roditelja, korisnika naših programa.

{gallery}2012/04/05/01{/gallery}