×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/05/31/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/05/31/01

Poludnevnim izletom, djeca skupina „Bubamare" i „Zvjezdice", započela su aktivan odmor u prirodi na posjedu Dunavski raj. Ovim programom bit će obuhvaćeno preko stotinu djece vrtićke dobi iz DV „Radost" i DV „Borovo", a realizirat će se kroz šest poludnevnih izleta .

DV Vukovar 2 započeo je realizaciju poludnevnih izleta djece u prirodi, uzimajući u obzir da je kritičan period za buđenje osjetljivosti i intuitivne povezanosti s prirodom rano djetinjstvo. Cilj programa je iskustveno obogaćivanje dječjih doživljaja prirode i buđenje emocionalne osjetljivosti, te stjecanje bazičnih znanja i vještina koje doprinose razvoju ekološke svijesti i kulture.

Program je dizajniran novim sadržajima rada koji obuhvataju rekreacijsko jahanje, neposredno uočavanje rasta i razvoja živog svijeta, zabavne igre i aktivnosti uključujući i tradicijske igre s prirodnim materijalima.

{gallery}2012/05/31/01{/gallery}