×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/06/24/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/06/24/03

U organizaciji Zajednica športskih udruga grada Vukovara, u suradnji s gradskim dječjim vrtićima i Društvom „Naša djeca" Vukovar, te brojnim suradnicama športske zajednice, održan je 11. Olimpijski festival dječjih vrtića na razini Grada Vukovar. Sportska manifestacija održana je uz potporu Hrvatskog olimpijskog odbora i podršku Upravnog odjela za društvene djelatnosti u cilju promicanja olimpizma i odgajanje djece putem športa. Natjecatelje i veliki broj posjetitelja pozdravili su dogradonačelnica grada Danijela Stanković i mr. sci. Siniša Krajač, pomoćnik glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora.

Na sportskom natjecanju, provedenog na temelju Općih pravila i propozicija natjecanja, u disciplinama trčanje na 50 m, štafeta na 50 m, bacanje loptice udalj, skok udalj, mali nogomet, natjecale su se ekipe iz šest gradskih vrtića i polaznici igraonice Društva „Naša djeca". Svi sudionici natjecanja nagrađeni su medaljama i diplomama za zalaganje i razvijanje športskog duha. Također, dodijeljene su i posebne medalje za najuspješnije natjecatelje i natjecateljke u pojedinačnim i ekipnim disciplinama.

Sportska manifestacija održana je na Gradskom stadionu u Vukovaru.

{gallery}2012/06/24/03{/gallery}