×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/09/11/06
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/09/11/06

Povodom Hrvatskog olimpijskog dana (HOD) 10. rujna 2012., u DV Vukovar 2 organizirane su brojne aktivnosti. Provedbi edukativnih i sportskih aktivnosti za razvijanje svijesti o važnosti bavljenja tjelesnim aktivnostima, prisustvovao je i veliki broj zainteresiranih roditelja.

Obilježavanje HOD-a započelo je sudjelovanjem djece u interaktivnim edukativnim igraonicama. Osnovni ciljevi igraonice bili su upoznavanje djece o značaju kretanja za zdravlje i kvalitetu života, bogaćenje znanja o raznim sportovima, promicanje ideja olimpizma, te motiviranje za aktivno sudjelovanje u igrama za razvoj životnih vještina i „moralne ljepote".

U organiziranim zabavno sportskim aktivnostima, koje su pripremile odgojiteljice vrtića, pored djece, sudjelovao je i veliki broj roditelja. Tijekom realiziranih igara, promovirane su osnovne ideje olimpizma: „Brže, više, jače" i „Najvažnije je ne pobijediti, nego sudjelovati".

{gallery}2012/09/11/06{/gallery}