×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\2012\10\04\02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/10/04/02

 Boravci u prirodi posebni su doživljaji za djecu predškolske dobi. Svaki izlazak izvan vrtićkog okruženja, za dijete je nova prilika za učenje, igre i raznovrsne aktivnosti.

Lijep i sunčan jesenji dan djeca iz vrtića „Radost" provela su u prirodi u Eko-etno centru Adica. Radost putovanja turističkim vlakićem djeca su izražavala osmjesima, pjesmom i vedrim razgovorima.

Ljepotu Adice, u ranim jesenjim danima, djeca su doživjela promatrajući drveće, prvo žuto lišće, osluškujući poneku pticu i sakupljajući opale žirove i kestenje. Šuma je odzvanjala dječjim smijehom, radosnom cikom i veselom igrom. Uživala su u otkrivanjima tajni prirode, natjecateljskim igrama i igrama na spravama. Izlet je za djecu protekao brzo. Umorna i obogaćena novim iskustvima, djeca su se zadovoljna vratila u svoj vrtić.

{gallery}2012/10/04/02{/gallery}