Kategorija: Turistička zajednica grada Vukovara

{gallery}2016/11/30/02{/gallery} Hotel Lav bio je domaćin uzbudljivoj i dinamičnoj edukaciji pod nazivom Enogastronomija kao turistički doživljaj, koju je vodio g. Branko Ognjenović, poznati kuhar i vlasnik nekoliko domaćih i svjetskih titula s područja kulinarstva.

Nakon uvodnih riječi i pozdravne poruke direktorice TZ Vukovar, gđe Jasne Babić, zainteresirani polaznici edukacije mogli su uživati u riječima i savjetima g. Ognjenovića, koji se u svom bogatom iskustvu susretao s raznim problemima i izazovima s područja ugostiteljstva.

U svom predavanju osvrnuo se na prednosti i bogatstva ovog područja, saslušao polaznike s kojim problemima se susreću i nastojao im pomoći svojim savjetima. Većina polaznika je bila s vukovarskog i iločkog područja, pretežno djelatnici restorana i vnari, kao i mnogi drugi djelatnici iz turističkog smjera.

Ovim putem zahvalili bismo se još jednom g. Ognjenoviću, u ime Turističke zajednice grada Vukovara, na izvrsnom predavanju. Nadamo se kako ćemo i u skoroj budućnosti nastaviti suradnju!