×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2015/11/24/03
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/11/24/03
Ispis
Kategorija: Turistička zajednica grada Vukovara

{gallery}2015/11/24/03{/gallery} Turistička zajednica grada Vukovara organizirala je edukativni seminar za iznajmljivače smještaja sa područja grada Vukovara na temu Internet promidžba i prodaja smještajnih kapaciteta (internet marketing). Seminar je održan u Hotelu Lav u trajanju od 6 sati, a prisustvovalo je 15 predstavnika smještajnih objekata iz Vukovara. Seminar je održao g. Marko Kvesić iz tvrtke Marketing inteligencija d.o.o.

Cilj edukacije bio je upoznati iznajmljivače smještajnih kapaciteta s mogućnostima i prednostima interneta i internet marketinga te kako iskorisiti njegove velike mogućnosti za stvaranje svijesti o brandu i provećanje broja gostiju.

Edukacija je realizirana uz potporu Hrvatske Turističke zajednice koja je sufinancirala projekt sukladno uvjetima i kriterijima Javnog poziva za kandidiranje projekata za pomoć turističkim zajednicama na turistički nerazvijenim područjima u 2015. godini.