Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Zahvaljujući donaciji Privredne banke Zagreb i Generali osiguranju d.d. uređeno je dječje igralište u stambenom naselju „Olajnica“ u Vukovaru koje je danas svečano otvorio gradonačelnik Željko Sabo u nazočnosti predsjednika Gradskoga vijeća Tomislava Džanaka, najbližih suradnika, djece iz vukovarskih dječjih vrtića kao i brojnih građana.
Donacija Privredne banke Zagreb i Generali osiguranja d.d. vrijedna je 760.000 kuna, dok je postavljanje igračaka, urbane opreme i uređenje okoline, hortikulturno uređenje i uređenje šetališta, financirano sredstvima iz gradskog proračuna u iznosu od 190.000 kuna. Izvođač svih radova bila je gradska tvrtka „Komunalac“.
Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo naglasio je značenje ovakvog sadržaja građanima koji žive u stanovima i kojima je sada uz rijeku Vuku omogućeno uživati u novostvorenim vrijednostima za život. Gradonačelnik Sabo je iskoristio današnju prigodu za najaviti skoro širenje parka na buduću šetnicu uz rijeku Vuku kao i spajanje dvije obale Vuke novim mostom upravo na području Olajnice.

{gallery}vijesti/2011-05-19/02{/gallery}