Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo sa suradnicima obišao je u utorak, 12. srpnja 2011. godine Ulicu 204. vukovarske brigade i sastao  se  sa stanarima višestambenih zgrada  79-89  u naselju poznatom  kao  „Rupe“, preko puta  Gradskog nogometnog stadiona u Vukovaru.

Povod obilaska i druženja s građanima izvedeni su radovi na sanaciji stepeništa i nogostupa koje je financirao Grad Vukovar kao i sanacija ivičnjaka i oštećenja na tom dijelu ceste u Ulici 204. vukovarske brigade, koje je financirala Uprava za ceste Vukovarsko srijemske županije na intervenciju Grada Vukovara. Također, kod glavnog stepeništa izvode se radovi na pješačkom prijelazu postavljanjem vertikalne i horizontalne signalizacije koje financira Uprava za ceste Vukovarsko-srijemske županije na intervenciju Grada Vukovara. Vrijednost navedenih radova je oko 300.000,00 kn.

- Hvala na svemu što ste uradili za nas – obratila se u ime stanara Gordana Roknić i pohvalila djelatnike gradskih službi i  "Komunalca"  sa željom da se uskoro izgradi jedno dječje igralište, sanira cesta unutar naselja, postave kontejneri zatvorenog tipa i apelira na ponovno otvaranje male trgovine.

-  Ljepota ovog dijela grada uvijek je privlačila pozornost svih koji su dolazili ili samo prolazili na putu prema Adici. Učinili smo u ovom trenutku koliko smo mogli, a kad krenu radovi na izgradnji sustava odvodnje otpadnih voda prema Adici nastaviti ćemo i sa daljnjim uređenjem. U tome su nam jako važni prijedlozi samih građana, jer to i radimo da oni budu zadovoljni –  uzvratio je gradonačelnik  Sabo i dodao kako u ovom trenutku planski traju  mnogi radovi na infastrukturi kojima su obuhvaćena sva područja grada Vukovara.

Kao što je najavljeno u  roku od dva mjeseca kroz Ulicu 204. vukovarske brigade izgradit će se i sustav odvodnje otpadnih voda sve do objekta Eko-etno kluba Adica u Vukovaru, a vrijednost radova je oko 2.000.000,00 kn.

{gallery}vijesti/2011-07-12/02{/gallery}