Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

U organizaciji Udruge TOMS iz Trogira i Grada Trogira tijekom proteklog vikenda održane su prve "Vukovarske večeri u Trogiru".

Jake snage Grada Vukovara predvodili su predsjednik Gradskog vijeća Tomislav Džanak i gradonačelnik Željko Sabo sa svojim suradnicama i suradnicima, a pojačani s predstavnicima Turističke zajednice grada Vukovara, Športsko ribolovne udruge "Dunav" i Hrvatskog kulturnog glazbenog društva "Dunav" iz Vukovara.

Mnogobrojni građani i građanke Trogira te njihovi gosti iz svih krajeva svijeta uživali su u specijalitetima koje je za njih pripremila ŠRU "Dunav". Na meniju su ovaj put bili već tradicionalno poznati fiš i čobanac koje pripravlja ova naša udruga dok se za umjetničko-glazbeni program pobrinuo HKGD "Dunav" i pobrao najveće aplauze.

Svi prihodi od simboličnih donacija koje su prikupljene prodajom hrane i pića donirani su Udruzi TOMS (http://www.toms.hr/ ) kao potpora njihovom hvale vrijedom radu s osobama s invaliditetom. Tu su se posebno iskazali i gradonačelnici Damir Rilje i Željko Sabo koji su „zasukali“ rukave i vrijedno radili na prodaji vina u humanitarne svrhe.

Sve pohvale domaćinima na odličnoj organizaciji.

Više o ovoj akciji možete pročitati i na
- http://trogirportal.info/trogir/hrvatska/veliko-srce-vukovaraca-u-humanitarnoj-akciji-vukovar-za-trogir/
;
- http://www.slobodnadalmacija.hr/Split-%C5%BEupanija/tabid/76/articleType/ArticleView/articleId/144141/Default.aspx
;
- http://www.dalmacijanews.com/Magazin/View/tabid/75/ID/62066/Vukovarci-u-Trogiru-skuhali-fis-od-200-kilograma-ribe-FOTO.aspx
;
- http://trogirportal.info/trogir/hrvatska/vukovar-za-trogir/

A kako je sve započelo...

GRADOVI ŠIBENIK, TROGIR I SINJ – GRADOVI PRIJATELJI

{gallery}vijesti/2011-07-25/03{/gallery}