×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-09-16/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-09-16/01
Ispis
Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Osvajačicu brončane medalje na Olimpijadi u Pekingu i na Svjetskom prvenstvu u Rimu te višestruku europsku prvakinju u plivanju primio je u svom uredu gradonačelnik Vukovara Željko Sabo.

-Sa zadovoljstvom sam primio Mirnu koja mi je prenijela i pozdrave od njezinog oca Željka i obitelji. Među ostalim, upoznala me s izdavanjem autobiografske knjige i raduje me što će uz najznačajnije trenutke jedne sjajne plivačke karijere i naš Vukovar imati svoje posebno mjesto. Mirna je uvijek s ponosom isticala svoj rodni Vukovar. Svakako, jedna od tema razgovora bila je izgradnja plivališta u Vukovaru – istaknuo je gradonačelnik Sabo nakon susreta.

Poznata Vukovarka sve je svoje uspjehe ostvarila kao naturalizirana Austrijanka. Državljanstvo je dobila još 1999. godine nakon što je s ocem Željkom i mlađim bratom Dinkom preselila u Beč. Nakon iznimno uspješnih godina plivanja, točno prije godinu dana, Mirna Jukić je sa titulom najuspješnije austrijske plivačice svih vremena objavila završetak natjecateljske karijere.

{gallery}vijesti/2011-09-16/01{/gallery}