×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-10-01/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-10-01/01
Ispis
Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Grad Mostar sudjeluje u akciji „Solidarnost za Vukovar" financiranjem radova sanacije Mostarske i Hercegovačke ulice u gradu Vukovaru. Povodom završetka radova vrijednih 290.000 kuna i svečanog otvorenja u Vukovaru je 1. listopada boravilo izaslanstvo Mostara koje su predvodili gradonačelnik Ljubo Bešlić i predsjednik Gradskog vijeća Murat Ćorić.

Svečanost je održana zajedno s građanima navedenih ulica koji su za ovu prigodu željeli i osobno izraziti zahvalnost predstavnicima Mostara. Dužnu zahvalnost izrazili su i gradski čelnici Vukovara predvođeni gradonačelnikom Željkom Sabom i predsjednikom Gradskoga vijeća Tomislavom Džankom.

Izaslanstva Vukovara i Mostara održala su i sastanak u Uredu gradonačelnika na kojem su dogovoreni modeli daljnje prijateljske suradnje, a tijekom cjelodnevnog boravka zajednički su obišli Spomen dom hrvatskih branitelja na Trpinjskoj cesti, Memorijalno groblje žrtava iz Domovinskog rata Vukovar i Spomen dom i područje masovne grobnice Ovčara, gdje su poginulima odali počast polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća.

{gallery}vijesti/2011-10-01/01{/gallery}