Dvodnevna 18. međunarodna smotra turizma, filma i krajobraza - INTERSTAS - u sklopu koje su održani i 14. međunarodni festival turističkog filma - ITF' CRO te 10. predstavljanje hrvatskih gradova i mjesta/sela za Zlatni cvijet Europe 2011 završena je sinoć dodjelom festivalskih nagrada.
Dvije nagrade stižu i u Vukovar. Gradonačelniku Vukovara Željku Sabou pripala je nagrada Europske federacije turističkih novinara pod nazivom Povelja FEST 2011 za „Život u turizmu“ i „Zasluge za turizam“ dok je Turistička zajednica Grada Vukovara osvojila priznanje Vijeća manifestacije i Festa naziva Zlatni Interstas 2011. „Za doprinos razvoju turizma“. Gradonačelniku Vukovara Željku Sabou i direktorici TZ Vukovar Jasni Babić nagrade su uručili Antonio Conte, predsjednik Europske federacije turističkih novinara, Vojko Pleština, glavni direktor manifestacije i gradonačelnik Solina Blaženko Boban.U sklopu manifestacije dodijeljene su i nagrade u filmskoj produkciji na temu turizma, a među dobitnicima je film Turističke zajednice grada Vukovara "Vukovar-za neka nova sjećanja", autora Darka Puharića.
Na završnoj svečanosti u hotelu President izveden je bogat kulturno-umjetnički program kojem su nazočili brojni istaknuti uzvanici. Najviše pozornosti izazvao je poznati hrvatski filmski, kazališni i televizijski glumac Rade Šerbedžija.

{gallery}vijesti/2011-10-15/02{/gallery}