Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i direktor tvrtke "KERA-KAMEX" iz Piškorevaca Vlado Kolak potpisali su danas Ugovor o izvođenju radova na završetku izgradnje kanalizacije u prigradskom naselju Lužac u Vukovaru. Potpisivanju ugovora su nazočili i zamjenik gradonačelnika Željko Pinjuh i privremeni pročelnik Upravnog odjela za uređenje grada, upravljanje gradskom imovinom, komunalno gospodarstvo i zaštitu okoliša Đorđe Njegić

Vrijednost ugovorenih radova je 862.812,63 kn sa PDV-om, a rok završetka dva i pol mjeseca. Ovim radovima obuhvaćena je izgradnja kanalizacije u ulicama Antuna Gustava Matoša, Karlovačkoj i Njivice, čime će prigradsko naselje Lužac u cijelosti biti uključeno u sustav odvodnje, te na taj način riješeni dugogodišnji problemi njegovih stanovnika.

- Građani Lušca su tražili, mi smo obećali i svoje obećanje ispunjavamo. Ne znam zašto je ranije preskočen taj dio radova za koji danas potpisujemo ugovor, temeljem provedenog javnog natječaja, ali znam da Grad mora završiti ove radove na zadovoljstvo svih nas i prvenstveno naših sugrađana – rekao je gradonačelnik Sabo.

Predstavnici izvođača obećali su izvršiti predviđene radove u roku, te zamolili stanovnike u navedenom području za strpljenje s obzirom na uvjete na terenu.

{gallery}vijesti/2011-12-02/04{/gallery}