Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo na božićno-novogodišnjem prijemu, priređenom 28. prosinca za članove Gradskoga vijeća grada Vukovara i brojne čimbenike društvenog života u gradu Vukovaru, pozvao na zajedništvo te izrazio vjeru da će uz potporu nove Vlade RH Vukovar ostvariti značajne projekte.

Nakon pozdravnih riječi i dobrih želja u 2012. godini, koje je izrekao prisutnima predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Džanak, gradonačelnik i saborski zastupnik Željko Sabo čestitao je blagdane Božića te poželio svima puno zdravlja i uspjeha u nadolazećoj godini.

-Stižu nam prognoze i najave da će 2012. godina biti iznimno teška, ali s obzirom na sve kroz što smo kao Vukovarke i Vukovarci prolazili posljednjih dvadeset godina vjerujem da ćemo znati odgovoriti i na svaki novi izazov koji se najavljuje. Učinili smo puno u dosadašnjem mandatu za naše građane i grad, a još snažnije ćemo to činiti i ubuduće. Na tom putu očekujem puno više zajedništva i novih ideja s kojima se meni osobno ili mojim suradnicima mogu obratiti svi naši građani – naglasio je, među ostalim, gradonačelnik Željko Sabo.

{gallery}vijesti/2011-12-28/04{/gallery}