×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/03/13/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/03/13/01
Ispis
Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

HZZ Područna služba Vukovar organizira 5. Sajam poslova u Vukovaru na kojem izlaže 40 izlagača s područja Vukovara, Iloka , poduzeća s Jadrana te ustanove za obrazovanje odraslih, škole, fakulteti i institucije.

Sajam je u dvorani Ružičkine kuće otvorio saborski zastupnik i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo. Kroz sajam poslova HZZ omogućava izravan kontakt poslodavaca i nezaposlenih osoba ali i svima ostalima koji se nalaze na tržištu rada. Cilj sajma je davanje mogućnosti nezaposlenim osobama da se predstave poslodavcu i predaju svoj životopis, povećaju zaposlenost u Županiji i olakšaju poslodavcima da predstave svoje potrebe za radnicima. Također i da poslodavcima omoguće neposredno upoznavanje ponude na tržištu rada.

Sajam je otvoren do 14 sati, a u okviru programa organizator je u hotelu „Lav" pripremio i okrugli stol na temu: „Mladi na tržištu rada – kako pronaći prvi posao ako je uvjet prethodno radno iskustvo".

{gallery}2012/03/13/01{/gallery}