Najmlađi članovi košarkaškog kluba „Borovo" dobili su danas poticaj za daljnji rad i napredovanje od „Humanih zvijezda Hrvatske, Hrvatskog olimpijskog odbora, ministra poduzetništva i obrta Gordana Marasa i gradonačelnika Vukovara Željka Saboa.

U sklopu akcije „Sportom do zdravlja" u Vukovar je stigla športska oprema vrijedna 15.000 kuna koju su osigurali svojom humanitarnom nogometnom akcijom članovi „Humanih zvijezda Hrvatske" koje predvodi Branko Tušek, a među ostalim još igraju i ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, saborski zastupnik i gradonačelnik Vukovara Željko Sabo i poznati hrvatski nogometaš Petar Krpan, koji su aktivno sudjelovali i na susretu s košarkašima u športskoj dvorani u Borovom naselju.

U ime kluba donaciju je primio tajnik Luka Živković, naglasivši kako trenutačno u KK „Borovo" trenira više od 100 djece od kojih su neki iskoristili prigodu pokazati donatorima svoj košarkaško umijeće.

U programu su sudjelovali i zamjenici gradonačelnika Željko Pinjuh, Danijela Stanković i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragica Holoker-Radumilo.

{gallery}2012/03/21/02{/gallery}