×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/05/21/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/05/21/02
Ispis
Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Gradonačelnik Željko Sabo primio je 21. svibnja direktora Svjetske banke za središnju Europu i Baltičke zemlje Petera Harrolda i voditelja Ureda Svjetske banke u Zagrebu Hongjooa Hahma.

-Upoznao sam uvažene goste s razvojnim planovima i vrlo dobrom suradnjom sa svim ministrima i našom Vladom u cjelini, razgovarali smo o razvijanju međusobnog povjerenja, miru i toleranciji građanki i građana Vukovara kao veliku i značajnu vrijednost našeg grada, te o iznimno dobrim mogućnostima investiranja u gospodarstvo na području Vukovara – naglasio je nakon sastanka gradonačelnik Sabo.

Direktor Harrold je izrazio zadovoljstvo obnovom Vukovara i projektima koji su ostvareni ili će se završiti u Vukovaru zahvaljujući upravo sredstvima Svjetske banke.

-Planovi koje sam čuo tijekom sastanka od gradonačelnika Vukovara sukladni su vizijama Europske unije i to zasigurno obećava puno dobroga. Također, Republika Hrvatska ima iznimni potencijal koji mora iskoristiti, a Svjetska banka će u tome smislu rado pomoći – poručio je direktor Harrold.

{gallery}2012/05/21/02{/gallery}