Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

 

Gradonačelnik Grada Vukovara, Željko Sabo i direktor tvrtke Poslovanje 2 d.o.o. Ivan Lozančić su danas potpisali ugovor o izradi mobilne web-aplikacije Grada Vukovara uz nazočnost vlasnika tvrtke Dragana Ibriksa-Goluba i pročelnika Upravnog odjela za opće poslove i ureda gradonačelnika Siniše Kovačića.

Mobilna aplikacija za Grad Vukovar uvelike će olakšati snalaženje svim korisnicima izvan grada, a pogotovo u samom gradu pružajući informacije o raznim gradskim lokacijama i događanjima, uključujući: detaljne opise, fotografije, kartu, te video zapise spomenutih subjekata (npr. restorani, zabava, sportski objekti, trgovine, zdravstvo, banke, smještaj i slično).

Korisnici će moći pregledati i informacije o bitnim telefonskim brojevima, prometu, vremenskoj prognozi, konverteru valuta i drugo. Na ovaj način posjetiteljima će se uvelike olakšati boravak i snalaženje u gradu za vrijeme svoga posjeta, te će se ne isti način poboljšati i sama prepoznatljivost grada Vukovara. Aplikacija je namijenjena „pametnim telefonima": iPhone i Android te je za krajnje korisnike potpuno besplatna.

{gallery}2012/10/31/02{/gallery}