Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Ministar znanosti i obrazovanja Željko Jovanović obišao je danas u pratnji zamjenice gradonačelnika Danijele Stanković gradilište područne škole Mitnica u Sotinu kao i Tehničke škole Nikole Tesle u Borovo naselju.

Na gradilištu Područne škole Mitnica u Sotinu ministar Željko Jovanović i voditelj Službe za kapitalne investicije, proračun i računovodstvo u ministarstvu znanosti i obrazovanja Petar Šokić sastali su se s mjerodavnim predstavnicima Vukovarsko-srijemske županije, Grada Vukovara,izvođača radova, ravnateljicom, učiteljicom i predstavnikom roditelja djece PŠ Mitnica radi analize stanja radova i dogovora o načinu što bržeg završavanja radova i pripreme za tehnički pregled. U očekivanju je da radovi završe u roku 90 dana, što će podjednako obradovati roditelje i 17 učenika od prvog do četvrtog razreda, koji trenutačno putuju na nastavu u Vukovar.

U Tehničkoj školi Nikole Tesle ministar znanosti i obrazovanja izrazio je vjerovanje da će svi radovi na obnovi kao i tehnički pregled objekta biti završeni do 1. ožujka te da će učenici konačno ući u ovu školu odmah poslije uskršnjih blagdana.

{gallery}2013/02/10/01{/gallery}