Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Tvrtka Convoco Simul, poduzeće Velepromet Vukovar d.d. i Grad Vukovar provode zajednički humanitarnu akciju tijekom 2013. godine u kojoj darivaju novorođenčad paketom pelena i vlažnih maramica.

Humanitarna akcija najavljena je danas na tiskovnoj konferenciji kojom su se novinarima i javnosti obratili Andrija Pole, šef komercijale Velepromet d.d., Ljubica Žuljić, direktorica društva Convoco Simul d.o.o. i Željko Sabo, gradonačelnik Grada Vukovara te zamjenici gradonačelnika Danijela Stanković i Željko Pinjuh zajedno sa Dragicom Holoker – Radumilo, pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine.

„Čast nam je predstaviti akciju koju smo u suradnji sa Gradom Vukovarom realizirali, a koja će pomoći roditeljima i djeci u prvim tjednima života. Naime svakom novorođenom djetetu darujemo paket pelena Tenera Mini kao i paket Tenera vlažnih maramica. Roditelji će svoj poklon moći podići u svim trgovinama poduzeća Velepromet Vukovar d.d. Akcija vrijedi od 01.03. a traje tijekom cijele 2013. godine." – rekao je Andrija Pole, šef komercijale Veleprometa.

„Neizmjerno nas raduje spoznaja da smo sa Gradom Vukovarom i poduzećem Velepromet d.d. barem malim načinom pomogli roditeljima u prvoj i najzahtjevnijoj godini djetetova života." – najavljuju iz tvrtke Convoco Simul d.o.o.

„Ovim putem izražavam veliko zadovoljstvo organiziranom akcijom koja će pomoći roditeljima novorođenčadi. Poznato je da Grad Vukovar daje potporu od tisuću kuna za svako novorođeno dijete, a pomoć od sto kuna isplaćuje i Hypo Alpe Adria banka. Moramo naglasiti da je u gradu Vukovaru tijekom prošle godine zabilježeno povećanje stope nataliteta u odnosu na 2011. godinu te se nadam da će nas taj trend pratiti i ove godine." – rekao je gradonačelnik Željko Sabo.

Roditelji koji predaju zahtjev za jednokratnom pomoći od tisuću kuna dobit će, zajedno s rješenjem i vaucher za spomenutu akciju.

Tvrtka Convoco Simul d.o.o. je osnovana 01. veljače 2013. godine, a djelatnost koju tvrtka obavlja je kupnja i prodaja robe, obavljanje trgovačkog posredovanja na domaćem tržištu, zastupanje inozemnih tvrtki te promidžba istih. U svim područjima svoga djelovanja tvrtka nastoji pozitivno pridonijeti zajednici u kojoj živi i radi te je stoga odlučila u ovo recesijsko vrijeme darovati najmlađe stanovnike grada Vukovara.

{gallery}2013/02/25/02{/gallery}