Kategorija: Upravni odjel za opće poslove i ured gradonačelnika

Gradonačelnik Vukovara Željko Sabo primio je u gradskoj vijećnici veslačicu Hrvatskog veslačkog kluba Vukovar Ivanu Krkljuš i njezinog trenera Damira Barišića te mlađe kadete Hrvatskog košarkaškog kluba Vukovar i trenera Igora Modaleka povodom njihovih najnovijih sjajnih rezultata.

Veslačica Ivana Krkljuš donijela je danas u Vukovar brončanu medalju osvojenu u dvojcu na pariće s vršnjakinjom Žanom Krakić iz zagrebačke Trešnjevke na Europskom juniorskom prvenstvu, održanom proteklog vikenda u Bjelorusiji.

Mladi košarkaši kadeti HKK Vukovar, predvođeni izvrsnim Srđanom Brocićem, izborili su plasman u završnicu prvenstva Hrvatske u svom uzrastu izbacivši iz daljnjeg natjecanja KK Zadar i KK Rudeš. U završnici koja će se igrati 8. -9. lipnja ove godine sjajni Vukovarci igrat će pred svojim gledateljima u OŠ Dragutina Tadijanovića u Vukovaru protiv vršnjaka iz riječkog Kvarnera, dok je drugi natjecateljski par Cibona i Cedevita.

Gradonačelnik Sabo je izrazio zahvalnost mladim sportašima na izvanrednoj promociji grada Vukovara te naglasio kako Grad Vukovar značajnim sredstvima prati rad i funkcioniranje brojnih sportskih klubova i perspektivnih sportaša.

{gallery}2013/05/27/06{/gallery}