Kategorija: Upravni odjel za društvene djelatnosti

U Domu za starije i nemoćne Vukovar povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana održano je tradicionalno druženje kojemu je nazočio i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa suradnicima koji je ovim putem korisnicima i djelatnicima Doma poželio sretan Božić i uspješnu novu godinu te ih prigodno darovao.

„Predbožićno vrijeme je vrijeme mira, zajedništva, radosti i iščekivanja. Ovdje smo kako bi božićni duh podijelili s našim sugrađanima, korisnicima doma. Želimo im pokazati da nisu sami, da smo s njima i uljepšati im ovo vrijeme", rekao je gradonačelnik Penava pohvalivši suradnju s Domom te izrazivši nadu za nastavak iste.

Ravnateljica Doma za starije i nemoćne osobe Željka Rajković zahvalila je učenicima i djelatnicima Gimnazije što im već godinama poklanjaju božićne priredbe, a čelnicima grada na prigodnim darovima te svima poželjela sretan Božić i uspješnu Novu godinu napomenuvši kako je u domu trenutno smješteno 110 korisnika.

U prigodnom programu su igrokazom i glazbenom točkom sudjelovali učenici Gimnazije Vukovar, ali i sami korisnici koji su se predstavili pjesmom, plesom i recitacijama.