U organizaciji Sportskog moto kluba Golubica iz Vukovara održana je su jubilarna 10. manifestacija "Vukovarski motomrazovi". Cilj ove manifestacije je uveseljavanje najmlađih Vukovaraca, a posebno onih najpotrebitijih.

Motomrazove je na Adventskom trgu u Vukovaru dočekao Marijan Pavliček, zamjenik gradonačelnika grada Vukovara.

"Zahvaljujem se članovima moto kluba koji po 10. puta organiziraju ovu hvale vrijednu humanitarnu akciju, iznimno me raduje što obilaze kako djecu s posebnim potrebama tako i odjel pedijatrije u vukovarskoj bolnici i time pokazuju kako su bajkeri ljudi velikog srca i hvala im na tome" rekao je tom prigodom zamjenik Pavliček.

"Danas smo se okupili kako bi darivali naše najmlađe sugrađane. Paketiće koje smo dijelili izradili smo sami. Osim dolaska na naš gradski trg obišli smo i UZOSIO Golubica, Udrugu Vukovarski leptirići, posebni razredni odjel OŠ Blage Zadre, odjel pedijatrije OŽB Vukovar i bolnice hrvatskih veterana, OŠ Josipa Matoša i Udrugu Vukovarske Iskrice, a ovaj obilazak završavamo u Bogdanovcima gdje darujemo djecu do osmog razreda osnovne škole. Osim članova Sportskog moto kluba Golubica pridružili su nam se i članovi drugih moto klubova iz cijele Hrvatske" rekao je Nenad Barinić, predsjednik Sportskog moto kluba Golubica.

Predsjednik Moto kluba Golubica, Nenad Barinić uručio je zamjeniku gradonačelnika zahvalnicu Gradu Vukovaru za doprinos u organizaciji ove humanitarne akcije.