GRAD VUKOVAR DARUJE VUKOVARSKIM MALIŠANIMA 2750 BOŽIĆNIH PAKETIĆA

Grad Vukovar će i ove godine darivati 2750 paketića vukovarskim mališanima povodom božićnih blagdana, a obuhvatit će djecu do 15. godina starosti, odnosno učenike od 1. do 8. razreda osnovnih škola na području grada Vukovara, predškolsku djecu koja pohađaju vrtiće i djecu koja ne pohađaju vrtiće.
S obzirom na epidemiološku situaciju koronavirusa u gradu Vukovaru njihova podjela će se organizirati na način da svaka osnovna škola i predškolska ustanova u gradu Vukovaru izvrši podjelu
svojoj djeci prema epidemiološkim mjerama koje su u tom trenutku na snazi. Djeca koja ne pohađaju vrtiće, roditelji mogu doći u Grad Vukovar i prijaviti svoje dijete. Prijavnica se nalazi kod zaštitara i ispod ovog teksta. Uz popunjenu prijavu potrebno je donijeti: presliku osobne iskaznice roditelja, presliku osobne iskaznice djeteta ili rodnog lista djeteta.
Za podjelu će biti naknadno i pravovremeno obaviješteni.
Za sve eventualne informacije možete se obratiti na telefon 032/456-542 ili putem e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

PRIJAVNICA...