Kategorija: Upravni odjel za gospodarstvo

Tvrtka Pevec je u Vukovaru realizirala 45 milijuna vrijedan projekt koji je rezultirao otvaranjem novoga prodajnog centra koji se prostire na oko 5.000 kvadrata i broji 50-ak novozaposlenih .

Član Uprave tvrtke Pevec Krešimir Bubalo rekao je kako je zahvaljujući promptnosti Grada Vukovara projekt dovršen u vrlo kratkom roku od samo 6 mjeseci.

„Izrazito mi je drago što smo ovako veliku investiciju uspješno realizirali baš u Vukovaru. Stanovnicima grada i okolice nastojali smo pružiti što bolju ponudu, stoga smo se prilagodili regionalnim potrebama, kao i zahtjevima poljoprivrednika i obrtnika. Budući da planiramo postupno širenje i nadogradnju kompleksa, naša ulaganja u Vukovar će se nastaviti u narednom periodu“, istaknnuo je Bubalo.

Član Uprave za maloprodaju Jure Radoš ovom je prigodom rekao kako je tvrtka Pevec izuzetno ponosna na otvorenje centra u Vukovaru. „Vrlo nam je bitno biti dio hrvatske priče koju trenutno podupiremo ulaganjem u našu Slavoniju. Osim širenja naših prodajnih centara i time dostupnosti naših proizvoda još većem broju kupaca, Vukovarcima je osigurano 50 dodatnih radnih mjesta sa sigurnim primanjima”, rekao je Radoš.

Ovo nije prvi službeni susret s Vukovarcima jer već treću godinu zaredom tvrtka Pevec sufinancira vukovarsku Pučku kuhinju iznosom od 240.000 kuna godišnje, a od 2017. godine je i  srebrni sponzor Vukovar film festivala te je partner na čitavom nizu drugih programa.

Otvorenju je nazočio i gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava koji je istaknuo upravo tu humanitarnu i socijalnu notu prisutnosti Peveca u Vukovaru.  „Pevec je dugogodišnji pouzdan partner Grada Vukovara na čitavom nizu projekata, a od sada je i službeno u Vukovaru s osebujnom količinom sadržaja koji nudi te s radnim mjestima koja su otvorena“, rekao je Penava te čestitao Pevecu, predsjedniku Uprave g. Jurici Lovrinčeviću i svim djelatnicima na uspješnom otvorenju, zahvalio za dobrobit koju čine na korist svih Vukovarki i Vukovaraca te im poželio toplu dobrodošlicu u naš grad.