Kategorija: Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i graditeljstvo

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa zamjenikom Marijanom Pavličekom i suradnicima obišao je sanirane ulice u prigradskom naselju Lipovača. Riječ je o Slavonskoj i Dalmatinskoj ulici.

„Zadovoljstvo mi je još jednom posjetiti Lipovaču i to povodom sanacije još dvije ulice", rekao je gradonačelnik Penava napomenuvši kako želi jednak standard života u svim dijelovima grada Vukovara i njegovim prigradskim naseljima, a da se to i postiže svjedoče mnogi zadovoljni građani.

U sanaciju ovih cesta utrošeno je više od 360.000 kuna i one izgledaju kao nove. Dobile su novi asfaltni sloj i infrastrukturu ispod asfalta, horizontalnu i vertikalnu signalizaciju te nove nogostupe.

Zamjenik gradonačelnika Grada Vukovara Marijan Pavliček naglasio je kako je to četvrta ulica koja je ove godine sanirana u Lipovači, a još ih je pet sanirano u Sotinu te je dodao kako će u iduća dva mjeseca u ovim naseljima izgraditi i otresnice u vrijednosti oko 100.000 kuna s obzirom da se radi o izrazito poljoprivrednom kraju.