Kategorija: Upravni odjel za komunalno gospodarstvo i graditeljstvo

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava sa zamjenikom Marijanom Pavličekom i suradnicima obišao je saniranu Dunavsku ulicu te obnovljeno dječje igralište u prigradskom naselju Sotin.

„Imamo potrebu ojačavati prigradska naselja grada Vukovara pa smo tako danas u Sotinu te otvaramo petu po redu obnovljenu ulicu i atraktivno dječje igralište", rekao je gradonačelnik Penava te dodao kako je riječ o Dunavskoj ulici koja je sanirana u duljini 655,00m vrijednosti 350.000,00 kuna, dok je dječje igralište vrijednosti 120.000,00 kuna opremljeno modernim igralima, hortikulturom i mekanom podlogom koja će osigurati bezbrižniju igru najmlađih sugrađana. Također, važno je napomenuti kako je igralište ograđeno, a do njega vodi i pristupna staza.

„Nastavljamo raditi intenzitetom kojim smo počeli, jednako snažno i brzo te se trudimo biti maksimalno učinkoviti i kvalitetni, a sve to na zadovoljstvo građana Vukovara i vukovarskih prigradskih naselja", zaključio je gradonačelnik Ivan Penava.

Zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček dodao je kako su u zadnje 2 godine u Sotinu postavljena 2 nova dječja igrališta te stolovi za tenis, a osim toga sanirano je i 5 prometnica te je time prigradsko naselje Sotin dobilo svoj novi vizualni izgled.