Najave događanja u gradu

PALJENJE II. ADVENTSKE SVIJEĆE

Koncert klasične glazbe u Hrvatskom domu Vukovar - u nedjelju, 8.12. u 19 sati

U sklopu ciklusnog programa Kulturni četvrtak u Gradskoj knjižnici Vukovar pozivamo vas u četvrtak, 5. prosinca 2019. godine s početkom u 18:00 sati na Ukrajinsku književno-filmsku večer.

VEĆ DVADESET I DRUGU GODINU ZA REDOM GRADSKI MUZEJ VUKOVAR U SURADNJI S HRVATSKIM DOMOM VUKOVAR I FRANJEVAČKIM SAMOSTANOM VUKOVAR, UZ STALNU POTPORU GRADA VUKOVARA, VUKOVARSKO – SRIJEMSKE ŽUPANIJE, MINISTARSTVA KULTURE RH, I MNOGOBROJNIH PRIJATELJA

Predstava GD Histrion u Hrvatskom domu Vukovar - srijeda, 4.12. u 20 sati

pic 01Draga djeco, roditelji, bake i djedovi, tete i stričevi, ujaci i rođaci, slučajni prolaznici i namjernici ukrcajte se na Polarni ekspres i osjetite čaroliju Adventa u Gradskoj knjižnici Vukovar.

VK Vukovar domaćin je međunarodnog vaterpolo turnira koji će se održati na vukovarskom plivalištu od 22. do 24.11.2019. godine.

Pozivamo učenike od 5. do 7. razreda na besplatne radionice robotike, koje organiziramo u suradnji s Američkim kutkom Zadar.

Pozivamo Vas na 15. godina manifestacije GRAD - TO STE VI koja će se održati 19. studenog 2019. godine s početkom u 18 sati u Gradskoj knjižnici Vukovar.

Pozivamo vas u Gradsku knjižnicu Vukovar u petak, 6. prosinca 2019. godine od 18:00 do 20:00 sati na “Noć biologije, kemije i matematike”. Aktivnosti su namijenjene za svu zainteresiranu djecu od 0 do 14 godina.