Kategorija: Kultura

Srpsko kulturno društvo „Prosvjeta“ - Pododbor Vukovar i Kulturno-umjetničko društvo „Sloga“ Vukovar organizirali su 6. 03. 2012. godine u dvorani Ružičkine kuće svečani kulturno zabavni program povodom Međunarodnog dana žena.
Pokrovitelji svečanosti bili su Savjet za nacionalne manjine Vlade Republike Hrvatske i Grad Vukovar. Na samom početku sudionike je pozdravio gradonačelnik Vukovara Željko Sabo koji je u prigodnom obraćanju uputio čestitku nazočnim sugrađankama za njihov dan, a među gostima na svečanosti nalazili su se zamjenica gradonačelnika Danijela Stanković i zamjenik gradonačelnika Dejan Drakulić, zamjenici predsjednika Gradskoga vijeća Grada Vukovara Goran Bošnjak i Mile Ivković, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, zdravstvo, socijalnu skrb, branitelje i nacionalne manjine Dragica Holoker-Radumilo, konzul Republike Srbije u Vukovaru Živorad Simić, predsjednik ZVO-a Dragan Crnogorac i mnogi drugi.
U programu su nastupili: dječja pjevačka grupa „Zvončići“, recitatori Gimnazije Vukovar, VSPD „Javor“ Vukovar, narodni orkestar KUD-a „Sloga“ Vukovar sa solistima.

{gallery}2012/03/07/01{/gallery}