×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2012/05/09/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/05/09/02

U organizaciji Grada Vukovara i udruge Svjetskih umjetničkih igara iz Osijeka u našem gradu od 06.-13. svibnja u prostorijama Eko-etno centra Adica održava se 2. međunarodna slikarska kolonija.

U Eko-etno centru Adica svečano je otvorena 2. međunarodna slikarska kolonija. Koloniju su otvorili gradonačelnik Željko Sabo i idejni začetnik te predsjednik Svjetskih umjetničkih igara Peter Weisz.

Svjetska slikarska kolonija „Vukovar 2011." jedna je od aktivnosti koje nas uvode u svijet Svjetskih umjetničkih igara koje će se 2013. godine održati u našem gradu.

Međunarodnu slikarsku koloniju „Vukovar 2012." posjetitelji mogu posjetiti svaki dan, a 12. svibnja 2012. bit će upriličeno svečano otvorenje izložbe radova koji će nastati na koloniju u Oranžeriji Gradskog muzeja Vukovar u 19,00 sati.

Umjetnici iz raznih država i više kontinenata odabrani su putem Nacionalnih Odbora Svjetskih Umjetničkih Igara. Svi slikari koji sudjeluju na Koloniji renomirani su umjetnici, a njihovi radovi imaju znatnu materijalnu vrijednost i ostaju našem gradu na poklon.

 {gallery}2012/05/09/02{/gallery}