Kategorija: Obrazovanje

Državna tajnica u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva Tihana Kraljić i ravnatelj Ekonomske škole Vukovar Ivan Penava potpisali su ugovore o dodjeli poticajnih namjenskih bespovratnih sredstava po osnovi projekata „Obrazovanje za poduzetništvo" i „Obrazovanje u obrtništvu". Vrijednost navedenih projekata iznosi 75.000,00 kuna , a sredstva će biti utrošena za organizaciju regionalnog sajma vježbeničkih tvrtki i opremanje kabineta vježbeničke tvrtke i kompjutorske daktilografije modernim računalima.

Realizacijom navedenih projekata omogućiti će se učenicima Ekonomske škole Vukovar lakše stjecanje potrebnih kompetencija koje se očekuju od učenika ekonomsko-upravne struke. U projekt se uključila i Vukovarsko-srijemska županija pokrivajući iznos poreza na dodanu vrijednost čije plaćanje nije predviđeno namjenom sredstava iz samog projekta.

U izradi projekata sudjelovali su profesorica Mira Panić i ravnatelj Ivan Penava uz značajnu pomoć gdin. Dražena Čovića, člana Školskog odbora Ekonomske škole Vukovar koji je znanjem i iskustvom uvelike pomogao uspješnosti navedenih projekata.

{gallery}vijesti/2011-08-12/01{/gallery}