×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: [ROOT]/images/stories/2012/04/04/02
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/04/04/02

Predstavljanje Inicijative za organiziranje Ženskog suda za bivšu Jugoslaviju, održano je jučer u 12,00 sati u Vijećnici Grada Vukovara, a nazočne je u ime Gradonačelnika pozdravio Siniša Mitrović viši referent za razvoj civilnog društva rad s mladima i nacionalnim manjinama.

Javnu prezentaciju su vodile Milena Babić (Centar ŽAR), Nela Pamuković, Đurđica Kolarec (Centar za žene žrtve rata- ROSA) i Mirna Ličina (SDF Ženska Inicijativa). Predstavnice i njihove gošće, Gordana Matanović i Anamarija Ličina, upoznale su nazočne posjetiteljice s idejom Ženskog suda za bivšu Jugoslaviju, međunarodnim iskustvima u organiziranju Ženskih sudova, razlozima i važnosti formiranja Ženskog suda, sličnostima i razlikama sa ženskim tribunalima, institucionalnim i narodnim sudovima.

Potaknute i dirnute prikazanim dokumentarnim filmom o ženskim sudovima nazočni su se iznijeli svoj stav, razmišljanje, ali i podršku organiziranju Ženskog suda za bivšu Jugoslaviju.

{gallery}2012/04/04/02{/gallery}