×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\2015\12\09\01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/12/09/01

{gallery}2015/12/09/01{/gallery} Dana 07. prosinca 2015. godine u Osijeku održana je Regionalna konferencija organizacija civilnoga društva Slavnonije i Baranje u organizaciji Programa Šalter kojeg u partnerstvu provode Volonterski centar Osijek kao regionalni centar podrške i županijske suradne organizacije PRONI Centar za socijalno podučavanje – podružnica Vukovar, Udruga „Oppidum" iz Požege i Informativno pravni centar iz Slavonskog Broda, a uz financijsku podršku Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.


Na konferenicji su otvorene glavne teme važne za održivost i razvoj civilnog društva kroz predstavljanje novih mogućnosti financiranja u narednom razdoblju, primjera dobre prakse socijalnog poduzetništva i društveno-korisnog učenja , te novih oblika ulaganja u razvoj civilnog društva.


U sklopu Konferencije upriličena je i Panel rasprava na kojoj su sudjelovali predstavnici iz Centra za mirovne studije i Inicijativa „Dobrodošli", Instituta za međunarodne odnose i razvoj, Ministarstva rada i mirovinskog sustava, upraviteljica Nacionalne zaklade za razvoj civilnoga društva, itd.


Ispred Udruge za osobe s intelektualnim oštećenjem „Golubica „ Vukovar, Konferenciji je prisustvovala Klara Šimić.