×

Greška

[SIGPLUS_EXCEPTION_SOURCE] Image source is expected to be a full URL or a path relative to the image base folder specified in the back-end but 2016/06/17/02 is neither a URL nor a relative path to an existing file or folder.

{gallery}2016/06/17/02{/gallery}Drugu godinu za redom u okviru Dana mladih Vukovar 2016. pod organizacijom Gradskog savjeta mladih grada Vukovara održan je cageball turnir. Cageball turnir predstavlja kao što se da iščitati iz naziva - nogomet u kavezu. Ono što je karakteristično za ovu vrstu nogometa je da nema klasičnih pravila nogometne igre, a pod tiim se podrazumijeva lopta van igre, izvođenje kornera i sl.

Ove godine na 2. cageball turniru u organizaciji Savjeta mladih grada Vukovara prijavilo se 7 ekipa. Razlog malog broja prijava je relativno rano održavanje navedenog turnira te će se u budućnosti razmotriti kasniji termin održavanja istoga. Bez obzira na broj prijava, turnir je bio na visokoj razini te su prijavljene ekipe bile visoke fizičke i tehničke spremnosti. Nakon podijele nagrada svi sudionici i gosti su se nastavili družiti uz glazbu, hranu i piće te su iskazali zadovoljstvo sudjelovanjem na ovakvoj vrsti turnira.