×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2014/11/11/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2014/11/11/01

{gallery}2014/11/11/01{/gallery}8. i 9. 11. u Belom Manastiru je održano Prvenstvo Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici. U subotu je naš klub imao jednu predstavnicu u B juniorskoj konkurenciji, to je naša Ivana Kiralj, koja nas je sve učinila sretnima, jer je cijelo natjecanje odradila na vrlo visokoj razini i plasirala se na 4. mjesto. Vrlo je važno napomenuti da joj je do medalje nedostajalo dvije desetinke, te da je bilo još malo sportske sreće mogla je biti i na postolju, ali i ovo je plasman koji je odličan, jer je cilj bio ući u prvih deset.

Drugi dan imali smo predstavnice u svim kategorijama, a prve su startale mlađe kadetkinje. Miljana Poznanović je odlično odradila sve četiri sprave i osvojila 5. mjesto, a koliko su male razlike govori podatak da joj je za zlatnu medalje nedostajalo tri i pol desetinke boda. Ella Kalentić, kojoj je ovo prvo državno prvenstvo, osvojila je odlično 12. mjesto.

U kategoriji kadetkinja vukovarski klub predstavljala je Kristina Gužvić i plasirala se na 12. mjesto i time je opravdala očekivanja trenera.

Vukovarska juniorka Lucija Gračanin je osvojila je 10. mjesto, iako je prvu godinu u ovoj kategoriji i dokazala da se može ravnopravno sa starijim i iskusnijim gimnastičarkama.

Seniorke su odlično odradile cijelo natjecanje i pojedinačno ostvarile ovakav plasman: 3. Dragana Bijelić, 6. Tea Stojšić, 10. Maja Kosić i 18. Gabrijela Dudić. Ekipno su osvojile 1. mjesto i okitile se titulom „Seniorske prvakinje Hrvatske". To su djevojke koje su u klubu od samih početaka, najvrjednije i najupornije i ostvarile su svoj san i san svojih trenera.