×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2015/02/04/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/02/04/01

{gallery}2015/02/04/01{/gallery} Sinanju shin do Vukovarski sokol pod vodstvom trenera Crnjac Josipa uz natjecatelje Denisa Matijaševića, Nikolu Dinješa i Marka Sablića učestvovao je na 6 MEĐUNARODNOM JU JIUTSU PANTER OPEN ŠABAC 2015 natjecanju koje je održano prošle subote 31.01.2015. godine u Šapcu R. Srbija. Svakodnevni treninzi ovih momaka nagrađeni su sa tri osvojene medalje, Marko Sablić osvojio je srebrnu medalju a Denis Matijašević brončanu medalju kao i Nikola Dinješ. Uspjehom svojih natjecatelja je iznimno zadovoljan njihov trener Josip Crnjac majstor borilačkih vještina, mada ističe kako je bilo brojnih nepravilnost prilikom suđenja na samom natjecanju pa su i njegovi natjecatelji kao i natjecatelji iz drugih klubova zakinuti ali to im je samo podstrek za daljni rad.
Također ističe kako su već osvajali medalje na natjecanjima na kojima su sudjelovali, zlato i bronca Denisa Matijaševića na World Martial Arts Games Split prošle godine u sedmom mjesecu kao i na Zagi Open u studenom u Zagrebu gdje su osvojena dva zlata (Matijašević i Sablić) i srebro (Dinješ) kao i klupski pehar. A pred nama je natjecanje na 1 SPLIT NOKAUT OPEN koje se održava 21.02.2015. u Splitu i 6. OTVORENO PRVENSTVO BRČKO DISTRIKT BIH U KARATEU I BORILAČKIM VJEŠTINAMA 14.03.2015. gdje također očekujemo dobre plasmane, zaključio je trener Crnjac.