×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2015/08/06
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2015/08/06

{gallery}2015/08/06{/gallery} Košarkaški klub Borovo Vukovar sudjelovao je u promociji Europskog prvenstva u košarci. Povodom domaćinstva skupine C Eurobasketa koja će se održati u Zagrebu od 5. do 10. rujna Hrvatski košarkaški savez organizirao je haklersku turneju „3 na 3". U slavonskom djelu turneje na jednodnevnom turniru održanom u Osijeku na Trgu slobode nastupile su i četiri ekipe Košarkaškog kluba Borovo Vukovar – dvije u kategoriji do 16 godina i dvije u kategoriji do 14 godina.

Najzapaženiji rezultat ostvarila je ekipa u sastavu Dino Ragač, Najdan Gazibarić, Mihajlo Ostojić i Igor Davidović osvojivši drugo mjesto u kategoriji do 14 godina, a uzevši u obzir da su Dino Ragač i Najdan Gazibarić godinu dana mlađi, a Mihajlo Ostojić dvije godine mlađi može se reći da je ostvaren odličan rezultat.