×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/02/11/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/02/11/01

{gallery}2016/02/11/01{/gallery} U organizaciji gimnastičkog kluba Vukovar 6.2. u restoranu Nada je održana, već tradicionalna, Noć gimnastike i Svečano proglašenje najuspješnijih članica kluba za 2015. Prilika je to bila za okupljanje svih članica natjecateljskog programa i njihovih roditelja, kao i uprave i trenera kluba. Ovu svečanost , svojim dolaskom, uveličali su zamjenik gradonačelnika grada Vukovara gospodin Marijan Pavliček i pročelnica odjela za društvene djelatnosti gospođa Ana Živanović. Na samom početku prisutne su pozdravili predsjednica GKV Ankica Paun Jarallah i zamjenik gradonačelnika Marijan Pavliček, a tajnica kluba Bosiljka Stojšić je pročitala izvješće o radu za 2015. Svi prisutni su imali priliku ne samo čuti što su sve članice GKV osvojile, već i pogledati osvojena odličja. Zavidan broj pehara, plaketi i medalja bio je izložen kako bi se svi uvjerili koliko odličja su vrijedne članice osvojile u protekloj godini. Brojna su natjecanja, ali i događaji koji su obilježili proteklu godinu. Gimnastičarke su za ovu prigodu uvježbale četiri plesne točke i zabavile goste. Nakon iscrpnog izvješća uslijedila je svečanost proglašenja.
Odličja su dodijelili predsjednica GKV, dopredsjednik GKV, zamjenik gradonačelnika i pročelnica odjela za društvene djelatnosti. Najuspješnije su primile pehar, a ostale su primile medalje za ostvarene rezultate. Sve gimnastičarke su primile i poklone.
U kategoriji mlađe kadetkinje najboljom je proglašena Ela Andrašević, kod kadetkinja je najuspješnija Monika Zovko, u kategoriji ml kadetkinje pehar je uručen Elli Kalentić, najuspješnija juniorka je Lucija Gračanin, a seniorka Tea Stojšić. Najuspješnija članica GKV u apsolutnoj kategoriji je Ivana Kiralj.
Nakon svečanog proglašenja uslijedila je večera, zatim natjecanje u zabavnim igrama, druženje, zabava i ples.