Vukovarski amateri pozivaju vas na novu predstavu - ŠIŠKE ĆELAVE PJEVAČICE, ludi show s pjevanjem! Predstava premijerno igra u Hrvatskom domu Vukovar u petak, 28. veljače, a zatim u utorak, 3. ožujka, u utorak, 10. ožujka i u četvrtak, 12. ožujka, svaki put u 20 sati. Ulaznice su besplatne, a na blagajni možete ostaviti dobrovoljni prilog za glumce. Rezervacije na blagajni Hrvatskog doma radnim danom 10-13 sati, na tel. blagajne 450-679 u isto vrijeme, na Facebook stranicama Scene Martin ili Hrvatskog doma Vukovar.

Naš show s pjevanjem lud je jer je veseo i zaigran te "blesav" na joneskovski način, a nastao je prema motivima dobro poznatog antikomada "Ćelava pjevačica". U četrdesetak minuta ove predstavice očekuju vas Ionescovi dijalozi djelomično lokalizirani u vukovarsku sredinu kao i rasplesani songovi nastali također na osnovi Ionescova teksta. Nasmijte se, pravite se "ludi" i zapjevajte s nama, iskočimo na trenutak zajedno s tračnica svakodnevice. Poslije, kad se slegnu dojmovi, "oni koji žele više" mogu i razmisliti kakve sve to ima veze sa svijetom u kojem živimo svoje živote - i ako se slučajno zabrinu, pozivamo ih da ponovno dođu, na sljedeću izvedbu i utješe se novom porcijom vedrog teatra apsurda.

Igraju Anita Vukas, Ivan Jakubovski, Dragana Žarković, Marko Pavelić, Eleonora Đekić, Marija Magdalena Horvat, Dražen Štedul. Scenografkinja i kostimografkinja je Marija Magdalena Horvat, autor glazbe Dražen Štedul, režirao Dalibor Jurišić. Produkcija Javna ustanova u kulturi Hrvatski dom Vukovar - Kazališna družina Scena Martin - vukovarski amateri.