Gradska uprava

U povodu obilježavanja Dana hrvatskih branitelja Vukovara, o novom Zakonu o lokalnim izborima oglasili su se upravo oni, hrvatski branitelji.

Vijeće za prevenciju i tvtka Psihoteka provode program edukacijsko-savjetodavnih radionica za roditelje.

Gradonačelnik Grada Vukovara Ivan Penava i Savjet za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara polaganjem vijenca i paljenjem svijeća obilježio je godišnjicu pogibije Velimira Đereka - Sokola, jednog od poginulih zapovjednika Sajmišta.

Polaganjem cvijeća i paljenjem svijeća podno spomen obilježja, Savjet za branitelje gradonačelnika Grada Vukovara obilježio je 28. godišnjicu  pogibije Petra Kačića, jednog od poginulih zapovjednika obrane Sajmišta.

U organizaciji Grada Vukovara i Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru i ove godine intenzivno se radi na pripremama za zajednički svečani ispraćaj naših maturanata koji će zaplesati tradicionalni francuski Quadrilla ples

Zapisnik sa prve sjednice Vijeća za prevenciju u Gradu Vukovaru, održane dana 29. ožujka 2019. godine u Javnoj ustanovi Hrvatski dom Vukovar s početkom u 10,00 sati

Održana je prva javna sjednica Vijeća za prevenciju kriminaliteta Grada Vukovara u suradnji s Policijskom upravom vukovarsko-srijemskom uz potporu Ravnateljstva policije. Najavljene su preventivne aktivnosti Vijeća koje se prvenstveno odnose na suzbijanje nepoželjnih ponašanja mladih, planovi daljnjeg rada Vijeća te strateški ciljevi kojima će se Vijeće voditi u svom djelovanju.

Imenuje se Vijeće za prevenciju u Gradu Vukovaru...

Vijeće se osniva u cilju razvoja prevencije kriminaliteta i poboljšanja kvalitete života na području Grada Vukovara te radi veće sigurnosti građana i građanki, materijalnih dobara i zajednice u cjelini.

Branitelji grada Korčule i općine Vela Luka pristigli su u Vukovar s vrijednom donacijom za potrebite obitelji hrvatskih branitelja Vukovara koju su preuzeli članovi Savjeta za branitelje Grada Vukovara i članovi braniteljskih udruga našega grada.