Kategorija: Razne vijesti

Već peti put u bauMax-ovim prodajnim centrima u Hrvatskoj jedan dan posvećuju osobama s posebnim potrebama. U prvom planu nije samo svijet posla i obostrano upoznavanje, nego i veselje kod obavljanja domaćih poslova.

Pod geslom „Pokaži što znaš!" kupci i zaposleni trebali bi početi primjećivati sposobnosti osoba s posebnim potrebama. BauMax ne otvara svoja vrata osobama s posebnim potrebama samo na taj dan. Već više od 20 godina poduzeće podupire osobe s posebnim potrebama u okviru vlastitoga Human programa.

Saznavši za akciju slučajno, iz prodajnog letka, a nakon dogovora s voditeljem prodajnog centra gospodinom Davorom Latasom, Vukovarske iskrice uputile su se u Osijek...i ostale zatečene. Ljubaznošću, toplim osmijehom i razumijevanjem. Bio je to poseban dan. Proveli su nas kroz trgovinu (a mi smo ostali iznenađeni našom novom kuhinjom koja nam je nedostajala za novi prostor), fotografirali, počastili sokovima, pokazali sve odjele. Posebno zahvaljujemo gospodinu Dariju Jureti, voditelju područja gradnje i gospođi Mireli Maršo koja radi na informacijama čijoj ljubaznosti i strpljenju nije bilo kraja. Upoznali smo učenike Centra za odgoj i obrazovanje „Ivan Štark" iz Osijeka, kupili njihove radove i razmijenili adrese. Uz dogovor da suradnju nastavimo i sljedeće godine donesemo svoje radove i sudjelujemo u akciji „Pokaži što znaš!", dan smo završili u osječkom McDonald'su.

Prekrasno iskustvo i prekrasni ljudi razveselili su Iskrice. Drago nam je što smo poslušali glas bauMaxa koji kaže:"Postoji jedno mjesto gdje granice ne postoje!"

Taj smo dan svi bili jednaki!

{gallery}vijesti/2011-10-14/04{/gallery}