Kategorija: Sport

Mladi članovi Kluba dizača utega "Vukovar" imali su svoj promotivni nastup na "Noći muzeja" sa temom sport, te su prikazanom tehnikom izvođenja natjecateljskih disciplina "trzaj" i "izbačaj", oduševili brojne Vukovarce, koji su došli na "Noć muzeja", upoznati se sa dostignućima vukovarskih sportaša u prošlosti i sadašnjosti.

Na promociji nisu nastupile naše rekorderke i Reprezentativke, LUCIJA GRAČANIN, HERMANA DERMIČEK i ANA CRNJAC, ali su njihovi rezultati i ostvarenja, pročitani u najavi našeg nastupa.

KDU "Vukovar" su predstavili naši najmlađi natjecatelji : Željka Miljković, Nataša Dermiček, Andrej Todorović, Dražen Vidić i Nikola Todorović.

Klub je na "Noći muzeja" imao svoju vitrinu za prezentaciju svojih uspjeha, ali nažalost zbog njene veličine i mnoštva osvojenog, Vukovarcima smo mogli izložiti samo manji dio naših trofeja !

Gost "Noći Muzeja" bio je proslavljeni olimpijac DAMIR MARTIN, te zajednička slika sa njim, ostaje kao lijepa uspomena !

Čestitke natjecateljima na uspješnom predstavljanju kluba a Vukovarcima hvala, što su nas u velikom broju došli pogledati !

Uprava kluba