Kategorija: Sport

Kraj mjeseca svibnja i početak lipnja, u gimnastičkom klubu uvijek je rezerviran za članove rekreativnih grupa. U gimnastičkoj dvorani pred brojnom publikom nastupili su svi članovi rekreativnih grupa, polaznici različitih rekreativnih programa.

Svečano polaganje se odvijalo u dva dana: prvi dan polaganja svoje umijeće i sposobnosti pokazali su najmlađi polaznici, koji su polagali programe: Gimnastička igraonica i Gimnastička početnica. Drugi dan polaganja je bio dan rezerviran za školarce polaznike programa Gimnastička početnica i Škola gimnastike. Oba dana je bilo živo i veselo, a mali gimnastičari i gimnastičarke su pod vodstvom trenera, pred publikom i sudačkim komisijama pokazali što su naučili. Rekakcije publike su pozitivne, a licencirane sutkinje su na kraju dale svoje ocjene.

Ukupno je 44 polaznika uspješno položilo rekreativne programe: program „Gimnastička igraonica" položilo 9 članova, „Gimnastička igraonica-puzalica" položio je 1 član, program „Gimnastička početnica" položilo je 19 članova, program „Gimnastička početnica 2" položilo je 8 članova, program „Škole gimnastike" položilo je 4 člana, program „Škole gimnastike 2" položio je 1 član i program „Škola gimnastike 3" položila su 3 člana GK Vukovar.

Vukovarskim gimnastičkim rekreativcima slijedi ljetni odmor, ali prije ljetnog odmora pred onima koji su bili najuspješniji stoji i gimnastičko natjecanje u Belom Manastiru 17.6

Nastavak treninga rekreativnih grupa i upis novih članova biti će u rujnu s početkom nove školske godine.