Kategorija: Sport

U petak 21. 02. u gimnastičkoj dvorani GK Vukovar održano je natjecanje djevojčica i dječaka iz rekreativnih grupa. Dječaci su bili svi zajedno u jednoj kategoriji, a djevojčice su bile podijeljene u tri kategorije. Prošle godine u 6. mjesecu je održano prvo ovakvo natjecanje u Belom Manastiru, a sada je održano prvi puta u Vukovaru. Natjecnje se odvijalo pod budnim okom sutkinja i brojne publike, koja je bodrila sve natjecatelje. Prva zadaća ovakvih događaja nisu natjecateljksi rezultati, već su nova poznanstva, sportsko druženje i navikavanje na natjecteljske uvjete. Nakon odrađenog natjecanja uslijedilo je druženje uz ples i zabavu. Nadamo se da će se ovakva druženja u budućnosti nastaviti i prerasti u tradiciju, te već dobre prijateljske odnose između ova dva kluba, učiniti još boljima.

Ostvareni rezultati:
Dječaci ekipno 1. mjesto, ekipu su činili: Aron Andrić, David Mrkonja, Grgur Grubišić, Adrian Andrašević i Vedran Pavlović. Zbog manjeg broja natjecatelja nije bilo proglašenja u pojedinačnoj konkurenciji.
Djevojčice 1. I 2. razred ekipno 1. mjesto ekipu su činile: Una Krajnović, Roula Shoukri, Korina Veber, Ljiljana Gavrilović i Lucija Bendra. Pojedinačno:1. Korina Veber, 2. Lucija Bendra i 3. Una Krajnović Djevojčice 3. I 4. razred ekipno 1. mjesto ekipu su činile: Mirjam Jaman, Matea Sikirica, Ana Božanović, Lana Rajaković, Helena Badanjak, Mila Leskovac, Enna Ivanji, Olivera Gavrilović i Tea Mašić Pojedinačno: 1. Helena Badanjak, 2. Tea Mašić i 3. Enna Ivanji. Djevojčice 5.-8. razred ekipno 1. mjesto ekipu su činile: Nika Bulić, Petra Pšenica, Nives Miljković i Katarina Bakić. Pojedinačno: 1. Petra Pšenica, 2. Nives Miljković