Kategorija: Sport

{gallery}2013/06/06/03{/gallery}70-ak djece položilo je programe Gimnastičke igraonice, Gimnastičke početnice i Škole gimnastike.

Gimnastički klub Vukovar organizirao je za sve članove, polaznike rekreativnih programa, polaganje završnog ispita 5.6. u dvorani OŠ Blage Zadre . Svečanost je to koju već tradicionalno organizira Gimnastički klub i prilika da svi pokažu što su naučili. Programi se provode cijelu školsku godinu, redovitim dolascima na treninge, trudom i ustrajnošću svi polaznici su usvojili elemente propisane programima primjerenim njihovom uzrastu i sposobnostima. Sam ispit je bio naporan jer su gimnastičari imali prikaz vježbi na četiri sprave, samo najmlađi su radili tri sprave, ali svi su dokazali da su pravi sportaši i izdržali do kraja. Gimnastičare je došao pozdraviti tajnik Zajednice sportskih udruga Grada Vukovara Tonko Sabljić, koji je pohvalio rad kluba, naveo da je to mjesto gdje nastaju sportaši i preporučio gimnastiku, kao bazični sport. Posebno je bio oduševljen najmlađim članovima. Na veselje svih prisutnih, ovu svečanost je uveličao dolazak Mia Lane Knezović s roditeljima. Mama Sanela se obratila svim prisutnim i zahvalila na pomoći, koju su članovi GK Vukovar, kroz akciju „...Kad dobre snage se pokrenu..." i novčana sredstva prikupljena za Mia Lanu i njezin prvi korak. Mia Lana je na dar dobila majicu GK Vukovar.

Ukupno 70-ak djece, starosti od 4 do 15 godina položilo je programe Gimnastičke igraonice, Gimnastičke početnice i Škole gimnastike. Svi koji su položili dobili su diplome, medalje i majice Gimnastičkog kluba Vukovar. Ovo je do sada najveći broj polaznika koji je pristupio polaganju, a treneri su zadovoljni kvalitetom prikazanih elemenata i vježbi.

Tajnica GK Vukovar

Bosiljka Stojšić