×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/vijesti/2011-05-12/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/vijesti/2011-05-12/01

U organizaciji udruge za sport i rekreaciju "TOP SPORT" i Hrvatska žena, održana su rekreativna natjecanja u odbojci, košarci, pikadu.

Cilj natjecanja je druženje osoba koje upražnjavaju sport kao okupljanje, saradnju i promociju rekreativnog sporta u cilju kvalitetnog korištenja slobodnog vremena i zdravog načina života.
Kao gosti prigodom obilježavanja Dana Grada Vukovara, a nazočne na ovom rekreativnom događanju bile su članice rekreativne udruge "Relax" iz Zadra. Gradončelnik Grada Vukovara pozdravio je sudionike ovog natjecanja, a na istom nazočila je i zamjenica Gradonačelnika Danijela Stanković i Pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Dragica Holoker – Radumilo.

Već tradicionalno, članice rekreativnih udruga Grada Vukovara odlaze u Zadar na natjecanja sportske rekreacije u vremenu od 27 – 29 svibnja 2011. godine.

{gallery}vijesti/2011-05-12/01{/gallery}