×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: D:\web-privremeno\images\stories\2012\07\02\01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2012/07/02/01

Grad Vukovar organizirao je u suradnji s Športsko-ribolovnom udrugom Dunav, Zajednicom športskih udruga grada Vukovara i Turističkom zajednicom grada Vukovara prigodni program u sklopu kojega je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo i zvanično otvorio Ljeto 2012. na maloj Vukovarskoj adi koja je i ove nedjelje tisućama posjetitelja nudila osvježenje i spas od 38 stupnjeva u gradu Vukovaru.

Po prvi puta na dan otvorenja Ljeta na maloj Vukovarskoj adi održan je vrlo zanimljiv program. Održan je turnir u odbojci na pijesku u ženskoj i muškoj konkurenciji, izbor Dunavske kraljice kao i posebni programi za najmlađe, a posebno zapažen i pozdravljen bio je nastup Mažoretkinja grada Vukovara.

Ekipa ŽOK Vukovar bila je najbolja u ženskoj, a „Jazavci" u muškoj konkurenciji. Titulu Dunavske kraljice ponijela je Arijana Kapidžić , prva pratilja je Sara Jurišić, a druga pratilja Doris Ostojić. Pobjednice i pobjednici primili su prigodne nagrade koje su im priredili Grad Vukovar i Turistička zajednica grada Vukovara, a uručili gradonačelnik Željko Sabo, predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Džanak i dopredsjednik Gradskoga vijeća Mile Ivković.

Mala Vukovarska ada svakodnevno je otvorena za posjetitelje od 10 do 21 sat.

{gallery}2012/07/02/01{/gallery}