Grad Vukovar organizirao je u suradnji s Športsko-ribolovnom udrugom Dunav, Zajednicom športskih udruga grada Vukovara i Turističkom zajednicom grada Vukovara prigodni program u sklopu kojega je vukovarski gradonačelnik Željko Sabo i zvanično otvorio Ljeto 2012. na maloj Vukovarskoj adi koja je i ove nedjelje tisućama posjetitelja nudila osvježenje i spas od 38 stupnjeva u gradu Vukovaru.

Po prvi puta na dan otvorenja Ljeta na maloj Vukovarskoj adi održan je vrlo zanimljiv program. Održan je turnir u odbojci na pijesku u ženskoj i muškoj konkurenciji, izbor Dunavske kraljice kao i posebni programi za najmlađe, a posebno zapažen i pozdravljen bio je nastup Mažoretkinja grada Vukovara.

Ekipa ŽOK Vukovar bila je najbolja u ženskoj, a „Jazavci" u muškoj konkurenciji. Titulu Dunavske kraljice ponijela je Arijana Kapidžić , prva pratilja je Sara Jurišić, a druga pratilja Doris Ostojić. Pobjednice i pobjednici primili su prigodne nagrade koje su im priredili Grad Vukovar i Turistička zajednica grada Vukovara, a uručili gradonačelnik Željko Sabo, predsjednik Gradskoga vijeća Tomislav Džanak i dopredsjednik Gradskoga vijeća Mile Ivković.

Mala Vukovarska ada svakodnevno je otvorena za posjetitelje od 10 do 21 sat.

{gallery}2012/07/02/01{/gallery}