×

Upozorenje

JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /home/vukovar/public_html/images/stories/2016/06/13/01
×

Napomena

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/2016/06/13/01

{gallery}2016/06/13/01{/gallery}Jedan od važnih doživljaja za djecu i roditelje djece polaznika Dječjeg vrtića Vukovar II su završne svečanosti. Uz podršku svojih teta koje su poticale na maštovitost, kreativnost i inicijativu, djeca skupina Balončići, Leptirići, Vrapćići i Ježići razigrano i raspijevano su pripremila prigodan program za roditelje i goste.

Priredbe su održane u Hrvatskom domu Vukovar i Dječjem vrtiću “Borovo”.

Program je bio bogat i raznovrstan, od pjesmica i recitacija, igrokaza , kazališta sjena, plesnih koreografija, rokenrola za djecu i folklornih elemenata iz naše kulturne baštine. Prigodnim i primjerenim programom djeca su nam prikazala veselu i razigranu dječju priču.

Zahvaljujemo roditeljima, bakama, djedovima i svim gostima koji su se odazvali našem pozivu i podržali nas glasnim pljeskom i a pohvalama djeci na prikazanom programu. Poseban emotivni ton priredbi doprinijela je svečana podjela diploma našim budućim školarcima, koji su se oprostili od vrtića i svojih teta.